Tër’meti me magnitutë 5.7 godet shkund ndërtesat në Turqi (PAMJET LIVE)

Tër’meti me magnitutë 5.7 godet shkund ndërtesat në Turqi (PAMJET LIVE)Një tër’met me magnitutë 5.7 është regjistruar mesditën e sotme në afërsi të Stambollit në Turqi. Epiqendra e të’rmetit ka qenë në detin Marmara, me thëllësi 2 km dhe 66 km në perëndim të Stambollit.Lëkundjet janë ndjerë të forta në disa qytete dhe kjo ka shkaktuar panik te banorët. Shumë njerëz u dyndën menjëherë në rrugë dhe sheshe nga frika e shembjeve të godinave.