Limonada perfekte që ju ndihmon të humbisni peshë dhe të jeni në formë për verë

Vera pothuajse ka mbërritur dhe të gjithë kujdesemi që të jemi sa më në formë. Aktiviteti fizik, regjimi ushqimor dhe pijet që konsumoni luajnë një rol shumë të rëndësishëm në këtë proces. Andaj ne do t’ju sugjerojmë një limonadë, e cila përveçse e shijshme, ju ndihmon edhe të humbisni peshë dhe të jeni në formë për verën, kjo për shkak të vlerave që përmbajnë përbërësit e saj.

Përbërësit:
-2 mollë -1 kupë me spinaq -4 gjethe lakre jeshile -1 kastravec -1 limon i qëruar
Përzieni të gjithë përbërësit bashkë dhe ju bëftë mirë!