Kur smund ta ndal lotin 😱😱😱(FOTO)

Kur smund ta ndal lotin 😱😱😱

“Rast i rende dhe shume prekes😱E gezofshi banesen e re.Elmi dhe Shkurte Hajdaraj ( Burr e Grua )Elmiu nga fshati Abri e eperme e Drenasit ndersa Shkurta nga fshati Kraisht e Lipjanit

Para nje viti takohen dhe njoftohen ne spital te Prishtines ne repartin e Dializes. Te dyte jane ne dialize dhe te lodhur nga shendeti.Na ben me vaj e lote te gjitheve duke na rrefyer historin e tyre
Jetonin vetem ne nje dhome dhe pa asnje kushte /Edhe ne me lote ne sy ja dhuruam çelesat e baneses se re, banese kjo qe na dhuruan Shoqata e Papuqareve Shqiptare me seli me Firbourg te Zviceres Detajet me plot emocione do ti bejme publike diteve ne vijim me ane te videosFamilja banesen e gezofshinDhuruesit e baneses dhe bamiresit Zoti i shperblefte” shkruan HALIL KASTRATI .