Ja si mund t’i zbardhni dhëmbët pa shkuar te dentisti

Ja si mund t’i zbardhni dhëmbët pa shkuar te dentisti

Ja si mund t’i zbardhni dhëmbët pa shkuar te dentisti-Nëse dëshironi që të keni dhëmbë shumë të bardhë nuk e keni me patjetër që këtë proces ta kryeni te dentisti. Ka disa mënyra më të thjeshta dhe natyrale të cilat ndikojnë që dhëmbët tuaj të marrin ngjyrë të bardhë.

-Lëvoret e frutaveNëse jeni konsumues i rregullt i pemëve kjo është një veti shumë e mirë, por akoma ma të mira se frutat janë lëkurat e tyre. Nëse i fërkoni dhëmbët me lëkurën e bananeve apo të portokallit rregullisht, do të vëreni efektin zbardhues të tyre.

-Ti fërkoni me vaj ulliriNëse i fërkoni dhëmbët me vaj ulliri para se të hani ushqim, kjo do të ketë efekt në ngjyrën e tyre. Duhet t’i masazhoni dhëmbët, e më pas t’i lani me ujë.-Sodë bikarboni (sodë buke)Nëse përzieni sodën e bukës me peroksid hidrogjeni e t’i lani dhëmbët për cdo ditë, kjo mund të ketë rezultate të mahnitshme në dhëmbët tuaj. Ata do të jenë më të shndritshëm dhe më të bardhë