Emocionale: Elvis Naçi niset për të shpëtuar 7 jetimët nga çadra, bëhen me shtëpi të re (Video)

Emocionale: Elvis Naçi niset për të shpëtuar 7 jetimët nga çadra, bëhen me shtëpi të re (Video)

Emocione te shumta tek kjo familje, suprpriz e madhe nga Shqipetaret dhe Elvis Naci, ndiqeni emocionet e shumta gjate dhurimit te shtepise se re!