Si përgatitet boza

Shtator 15, 2019 BS 0

Si përgatitet boza Boza përbëhet nga mielli i misrit, uji, tharmi dhe sheqeri. Nëse sheqeri zëvendësohet me mjaltë, atëherë do të përftohej pije e cila […]