A shërohet magjia me magji?

October 31, 2018 BS 0

Nuk ka nevojë në të, nuk ka nevojë dhe nuk shërohet magjia me kufër (mosbesim), sepse magjia është kufër –Allahu na ruajt- mësimi i saj, […]