😱😱 NjĂ« burrĂ« qĂ« Ă«shtĂ« duke qarĂ« mban nĂ« dorĂ« dy fotografi tĂ« fĂ«mijĂ«ve tĂ« tij..

😱😱NjĂ« burrĂ« qĂ« Ă«shtĂ« duke qarĂ« mban nĂ« dorĂ« dy fotografi tĂ« fĂ«mijĂ«ve tĂ« tij, tĂ« cilĂ«t Ă«shtĂ« duke i kĂ«rkuar dĂ«shpĂ«rimisht; mendimet mĂ« tĂ« kĂ«qija pĂ«r fatin e tyre i mbushin me dĂ«shprim sytĂ« e tij tĂ« kuq dhe tĂ« lodhur. Mustafa Xaja Ă«shtĂ« personazhi kryesor i kĂ«saj fotografie. NjĂ« burrĂ« nga qyteti i MitrovicĂ«s qĂ« sapo ishte liruar nga njĂ« burg serb dhe ishte detyruar tĂ« kalonte kufirin nĂ« ShqipĂ«ri.


Momenti më prekës i kësaj fotografie është kur ai ka nxjerrë dy fotografi të fëmijëve të tij që ai druhej se u vr\\anë nga serbët mirëpo pas kthimit në Kosovë pas luf\tës e kishte kuptuar se familja e tij është gjallë dhe e sigurt.
ËshtĂ« njĂ« imazh tra\gjik, marrĂ« nĂ« vitin 1999 nga Peter Turnley, njĂ« fotoreporter i cili po dokumentonte lu\\ftĂ«n e KosovĂ«s.