DHIKRI SAPO ZGJOHEMI NGA GJUMI

August 18, 2019 BS 0

-DHIKRI SAPO ZGJOHEMI NGA GJUMI (Lavdia i takon Allahut, i Cili na ngjalli pasi na v\diq dhe si të ringjallemi tek Ai do të tubohemi).